Filosofie en werkwijze

CREATIEVE OPLOSSINGEN IN VASTGOED

Vanuit het klassieke kantoorpand ‘De Schothorst’ op Landgoed Schothorst tussen Amersfoort en Hoogland worden diverse projecten op het gebied van vastgoedontwikkeling door H&P Vastgoed uitgedacht en aangestuurd. H&P Vastgoed is in 1997 ontstaan als logisch gevolg van jarenlange ervaring op het gebied van vastgoedbeheer. De contacten die daaruit voortvloeiden zijn voor Wouter de Vries en Jan Hendrikse de aanleiding geweest om het makelaarskantoor te starten met als zwaartepunten de ontwikkeling van vastgoed en beleggings-onroerend goed.

AANDACHT VOOR DE OMGEVING

De kracht van H&P Vastgoed is dat de aandacht met name wordt gericht op kleinschalige projecten en inbreidingslocaties. Daarbij wordt gekeken naar de bouwkundige mogelijkheden en wordt bovendien aandacht gegeven aan de relatie van de bebouwing tot de omgeving. Met deze ingrediënten wordt een compleet concept uitgewerkt om het project zo goed mogelijk te realiseren.

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN

Commercieel verantwoord handelen staat voorop en daarnaast wordt ook de maatschappelijke verantwoordelijkheid niet uit de weg gegaan. Zo is H&P Vastgoed bezig met de ontwikkeling van een project dat deels een winkelinvulling zal krijgen en deels een woon- en dagbestedingsvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Vaak wordt voor het optimaal realiseren van dergelijke projecten samenwerking gezocht met andere specialisten.

SAMENWERKING MET SPECIALISTEN

Aan het Prinses Julianaplein is bijvoorbeeld een inbreidingslocatie ontwikkeld van zes appartementen, een bedrijfsruimte en een parkeercarrousel, ontworpen door Ooms Architecten. In Lochem wordt een project ontwikkeld waarbij de expertise van H&P Vastgoed en van Vestaal Vastgoed worden gebundeld. Dit project omvat achttien appartementen met parkeervoorziening. Verder heeft H&P Vastgoed samen met Wonen Boven Winkels een project in de binnenstad van Amersfoort aangekocht, wat de mogelijkheid biedt om naast een commerciële invulling sociale woningbouw te realiseren.

De kracht van H&P Vastgoed is daarin gelegen dat in een vroeg stadium van de ontwikkeling diverse partijen bij het project worden betrokken. Diverse specialisten en de gemeente kunnen op die manier hun input geven, zodat de afrondende fase (het stadium van indiening bouwplan) weinig tijd in beslag neemt en soepel verloopt.

Meer informatie?