Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken ondernemen blijkt niet alleen uit de wijze van sponsoring en ondersteuning. Het raakt het gehele 'ondernemer-zijn' en het wordt vanuit een bepaalde visie vormgegeven. Toch noemen wij een aantal voorbeelden van projecten die H&P Vastgoed met middelen en met woord en daad ondersteunt:

MOLEN DE KOE

H&P Vastgoed sponsort onder meer de Stichting Molen De Koe. De doelstelling van deze Molenstichting is het heroprichten en beheren van een authentieke door windkracht aangedreven molen. Molen De Koe is een Ermelose molen die door brand is verwoest.

TERMINUS DE ONTHAASTING

H&P Vastgoed B.V. is betrokken geweest bij het opzetten van De Onthaasting, een lunchroom die onder begeleiding wordt gerund door mensen met een verstandelijke beperking. Het initiatief realiseert volwaardige banen in deze lunchroom.

DE ONTMOETING

Na het opzetten van De Onthaasting is een soortgelijk initiatief in Ermelo ontstaan. Proeverij De Ontmoeting is een mix van lunchroom, koffie- en thee- specialiteiten en bonbonnerie. H&P Vastgoed is vanaf het ontstaan ‘vriend van De Ontmoeting’

Daarnaast sponsort H&P Vastgoed kleinere initiatieven op vaste of incidentele basis in binnen- en buitenland. Onze maatschappelijke betrokkenheid blijkt ook uit het feit dat er diverse niet-commerciële aandachtspunten zijn. Wij noemen onder andere: een bestuursfunctie in Vereniging Vastgoedbelang, lid Examencommissie VBO en diverse andere organisaties.

Meer informatie?