Taxaties

PARTICULIER

H&P Vastgoed B.V. is aangesloten bij VBO-Makelaar, de branchevereniging voor vakbekwame en betrouwbare makelaars en taxateurs in onroerende zaken. De aan H&P Vastgoed B.V. verbonden taxateur kan als gecertificeerd makelaar/taxateur voor alle banken en andere geldverstrekkers taxatierapporten uitbrengen. Ook voor uw NWWI/NHG-taxatie kunt u bij H&P Vastgoed terecht.

H&P Vastgoed is ingeschreven in het register voor taxateurs NRVT zowel in de Kamer Wonen als in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed.

Voor meer informatie over het NRVT volg de link naar de website van het NRVT.

Voor informatie over de kosten die horen bij het opstellen van een taxatierapport kunt u het telefonisch contact met ons opnemen op 033 - 462 62 04 of een e-mail sturen naar taxatie@hpvastgoed.nl

BVG

H&P Vastgoed is binnen VBO Makelaar ook aangesloten bij de sectie BVG (www.vbo-bedrijfsmatig.nl) en richt zich vandaar uit op de bemiddeling van bedrijfsmatig onroerend goed en het taxeren van bedrijfspanden. Ook voor deze specialisatie is de certificatie geregistreerd bij het SCVM.

Voor het taxeren van bedrijfsmatig vastgoed is H&P Vastgoed ingeschreven in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van het NRVT.

Voor informatie over prijzen of voor het maken van prijsafspraken kunt u ons bellen of e-mailen.

Meer informatie?